De leukste activiteiten die ik heb ondernemen

Geplaatst door

Hoi, welkom op mijn blog! In dit artikel vertel ik de leuke activiteiten die ik in mijn leven tot nu toe heb ondernomen. De activiteiten hebben over de hele wereld plaats gevonden en ik wil jullie graag inspireren met verschillende ideeën die jij misschien ook wel kan gaan doen als je van plan bent om iets leuk te gaan doen! Mijn activiteiten verschillen van groot tot klein en van dichtbij tot ver weg! Ik hoop dat jullie hieruit wat inspiratie op kunnen doen!

Festival Tomorrowland

Samen met een paar vrienden ben ik naar Tomorrowland geweest in Boom (tussen Antwerpen en België). Tomorrowland is één van de grootste dance festivals te wereld. Het festival is ontzettend groot is heeft prachtige stages. De muziek is fantastisch en iedereen is in een heerlijk mood. Doordat de sfeer zo aangenaam is, is het ontzettend leuk om hier te zijn. Ik heb veel nieuwe vrienden leren kennen op Tomorrowland en hiermee heb ik nog steeds contact. Tijdens tomorrowland hebben we wel eens wat weed genomen om in een extra leuke sfeer te komen.

Heb jij een weedverslaving? Neem dan direct contact op met een specialist die je kan helpen.

Rondreis door Bali

Ik ben tijdens mijn studie op rondreis door Bali geweest. Tijdens deze rondreis heb ik prachtige plekken in Bali gezien. Ik ben van hostel naar hostel gegaan en zo een maand lang allerlei verschillende mensen ontmoet en heerlijke lekkernijen gegeten. Bali zelf is niet heel groot maar het is ontzettend gevarieerd. Dit zorgt ervoor dat je in een relatief korte tijd ontzettend veel kan zien.

In Bali heb ik veel gebruik gemaakt van taxi’s. Dit lijkt duur te klinken maar vaak betaalde je een 10tje voor een uurtje rijden. En heel veel verder hoef je meestal niet te reizen als je naar een bepaalde bestemming toe wilde gaan. Je kan bijvoorbeeld heel makkelijk van hostel naar hostel met een taxi gaan.

Roadtrip door België

Ontzettend leuk om te doen is een roadtrip door eigen land. In België heb je ontzettend mooie plaatsen waar je misschien nog nooit bent geweest, of wel maar nooit echt aandacht aan besteed hebt. Het is leuk om de verdieping in te gaan als je naar verschillende soorten steden gaat. Je kan bijvoorbeeld ook audiotours doen waardoor je er van alles en nog wat wordt verteld over bepaalde plaatsen in steden. Hierdoor steek je er ook nog wat van op!

Geef een reactie