Met Flaske.nl zorg je voor een beter milieu

Heb jij ook in iedere tas wel een flesje water zitten? Dan zie je, als je je tassen eens uitruimt, hoeveel plastic dat eigenlijk oplevert. Het is dan een beter idee om te gaan voor een duurzame oplossing. Je werkt dan mee aan een beter milieu. Met een gepersonaliseerde drinkfles van Flaske.nl heb je altijd een fijne drinkfles bij de hand. Een fles van Flaske.nl is in veel verschillende maten en kleuren te koop en het mooie ontwerp is een lust voor het oog. Deze flessen van Flaske.nl kun je personaliseren en keer op keer gebruiken. Je spoelt deze fles gemakkelijk om met heet water. Heb je een keer limonade in de drinkfles van Flaske.nl gedaan? Dan kun je de fles ook in de vaatwasser schoonmaken.

Hoe zorg je dat de drinkfles van Flaske.nl fris blijft?

Het komt nog wel eens voor dat een drinkfles muf gaat ruiken. Dit komt vooral doordat de fles niet goed wordt schoongemaakt. Heb je een drinkfles van Flaske.nl? Dan kun je daar heel lang heel veel plezier aan beleven. Door de fles iedere keer weer goed om te spoelen met schoon, heet water en de fles dan open te laten staan zodat deze goed kan drogen aan de binnenkant, voorkom je dat de fles muf gaat ruiken. De schroefdraad kan je het best schoonmaken met een afwasborstel. Gebruik je afwasmiddel in de fles? Dan moet je de fles extra goed naspoelen om een zeepsmaak te voorkomen.

Wat kun je doen om deze fles te personaliseren?

Je kunt de drinkfles van Flaske.nl op verschillende manieren personalisern. Kies de kleur en ook voor de juiste dop. Kies bijvoorbeeld voor een sportdop. Deze dop heeft een tuitje, waardoor je ook als je fietst of aan het hardlopen bent een slok water kunt nemen. Maar je kunt nog meer doen. Je kunt de naam van je sportvereniging of je eigen naam in de fles laten graveren. Zo is jouw fles altijd goed te herkennen.

Geef een fles cadeau tijdens de komende feestdagen

Het is altijd weer moeilijk om een goed cadeau te bedenken voor sommige mensen. Maar iedereen moet water drinken. Liefst zo'n twee liter per dag. Hoe fijn is het als jij dan met zo'n mooie, gepersonaliseerde drinkfles van Flaske.nl aankomt? Kies de kleur die past bij de persoon aan wie je de fles wilt geven. Ook de accessoires die je erbij kunt kiezen bestel je natuurlijk gemakkelijk en snel online. Bestel je vandaag nog? Dan heb je de drinkfles morgen al in huis!

spot_img