Chillen met vrienden op de gaafste plekjes

Er staan een hoop taken op de weekplanning. Je moet je schoolopdrachten inleveren, werken doordeweeks en heb je thuis ook nog veel te doen. Niets is lekkerder dan op vrijdagmiddag thuis te komen en te beseffen dat je gewoon weekend hebt! Er gaat een whatsapp bericht uit naar al je vrienden om vanavond iets leuks te doen. Samen met vrienden bedenken jullie leuke plekjes om te genieten van het weekend, en deze goed in te luiden. Maar wat  zijn nu eigenlijk die goede plekjes, en wat willen we nu eigenlijk gaan doen op deze avond?

#1 Ga een avondje stappen

Een gezellige avond de stad in en diverse clubs bezoeken. Voor sommige mensen is dit misschien standaard, maar je kunt het zo leuk en gek maken als je maar wilt. Om te beginnen verzameld iedereen bij het huis van een vriend. De eerste flessen drank gaan open en iedereen begint al aardig los te raken. Rond een uur of elf in de avond stap je met zijn allen in de bus, op naar de stad. Van de ene club naar de ander. Misschien is er wel een vriend die alleen maar achter de meiden aangaat, of gebeurt er iets wat later nog jaren besproken wordt. Een echte aanrader dus!

#2 Een spelavond in het café van het dorp

Woon je in een echt hecht dorp, en kent iedereen elkaar? Dan is het een goed idee om met al je vrienden naar het café in het dorp te gaan voor een leuke spelavond. Zelf zou je het initiatief kunnen nemen voor deze avond. Een optie is om een soort estafette te maken met verschillende spelonderdelen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan darten, beerpongen, en nog eens tafelvoetbal spelen op een deutsche meister voetbaltafel. Een leuk idee om samen met vrienden te doen, maar je kunt het ook groter aanpakken en een hele competitie met het gehele café maken!

#3 Ga voor een ouderwets huisfeest

Vanaf jongs af aan doe je dit misschien al, een huisfeest organiseren. Op jongere leeftijd gebeurde dit erg vaak wanneer nog niet iedereen toegang tot een kroeg kon krijgen. De een is de stap van huisfeestjes voorbij, terwijl een ander het een klassieker vind blijven. Met een huisfeest bepaal je zelf de muziek, kun je zelf de drank en het eten regelen en is het vaak hartstikke gezellig. Met verschillende drankspellen, geklets met vrienden en gezelligheid creëer je een avond om nooit te vergeten.

Er zijn nog veel meer ideeën voor een toffe avond met vrienden. Doe wat iedereen leuk vind en maak het anders zo dat iedereen het naar zijn zin heeft. Succes met de tips en veel plezier!

spot_img