Vaderdag cadeau tips

Het is alweer bijna moederdag. Dat betekent dat vaderdag er ook aan zit te komen. Daarom is het de hoogste tijd om eens wat cadeau inspiratie op te doen. Elk jaar een cadeau geven is soms best lastig. Vooral als het een voelt alsof je een cadeau moet geven. Zo is het spontane er wel een beetje af. Je kan er natuurlijk voor kiezen om daarom geen cadeau te geven. Wil je wel een vaderdagcadeau geven, maar vind je het elk jaar maar weer lastig om wat leuks te bedenken? In dit blog geven we een paar tips die je kunnen helpen bij het bedenken van een origineel cadeau.

Bij een vaderdagcadeau denk je al snel aan de standaard dingen zoals: een lekker luchtje, heren overhemden, ondergoed of bier. Over het algemeen zijn dit cadeaus waar je mannen heel blij mee kan maken. Maar er zijn ook genoeg andere opties. Wil je echt een leuk cadeau geven? Lees dan even verder.

Doe eens wat liefs

Bij een cadeau denken we vaak meteen aan spullen, maar een goede daad voor een ander wordt stiekem veel meer gewaardeerd. Denk eens na over hoe jij wat liefs kan doen voor jouw vader. Misschien heeft hij een zware periode gehad tijdens de corona crisis, door onzekerheden van werk of gezondheidsproblemen. Of misschien heeft hij gewoon een hekel aan het doen van de afwas. Probeer vanuit daar wat te bedenken. Je kan bijvoorbeeld op een kaartje schrijven dat hij een bepaald aantal keren recht heeft op het niet hoeven doen van de afwas, omdat jij dat voor hem gaat doen. Je kan hem zelf laten kiezen wanneer hij je cadeau wilt gebruiken.

 

Doe samen wat leuks

Geef jouw tijd cadeau! Ouders brengen het liefst zoveel mogelijk tijd door met hun kinderen, ook als ze dat niet altijd laten merken. Verzin een leuke verrassing waarbij je wat samen gaat doen. Dit kan je natuurlijk in samenwerking doen met je broers of zussen als je die hebt. Je kan lekker samen uit eten gaan, samen een nachtje weg in een andere stad, of een avondje naar de bioscoop. Of misschien kunnen jullie samen naar een voetbalwedstrijd?  

Denk bij het kiezen van een cadeautje goed na over waar hij blij mee zou zijn, of waar je hem goed mee kan helpen. Je kan natuurlijk ook een combinatie cadeautje doen. Je kan zijn favoriete douchegel geven, met een kaartje eraan, waar op staat dat jij lekker voor hem gaat koken ‘s avonds. Je kan het zo groot of klein maken als je zelf wilt.
 

spot_img