Cadeaus waar (bijna) alle mannen blij mee zijn!   

Is jouw vader, broer, vriend of lief binnenkort jarig maar ben je inmiddels een beetje door je ideeën heen wat betreft een leuk cadeau? Je bent niet de enige! Naarmate de jaren vorderen wordt het steeds lastiger om een leuk cadeau te verzinnen waar ze echt blij van worden. Boxers, luchtjes, horloges en andere praktische spullen hebben ze inmiddels wel genoeg dus wat ga je ze dit jaar geven. Stop met denken en begin met lezen want in dit blog hebben we een aantal cadeaus voor je op een rijtje gezet waar (bijna) iedere man blij van gaat worden.

Een bierpakket van speciaal bier

Er zijn maar weinig mannen op deze wereld die niet van bier houden. Bier is echt een mannen drankje en veel mannen zullen dan ook niet gauw nee zeggen tegen een overheerlijk koud biertje, vooral niet op een verjaardag, tijdens een andere feestelijke gelegenheid of op een warme zomerse dag. Alleen wordt de standaard bieren die verkrijgbaar zijn misschien wel een beetje gewoontjes. Verras de jarige daarom met een bierpakket van speciaal bier. Er zijn verschillende merken waaronder Craft beer die zelf hun bier brouwen en er een extra touch aan hebben gegeven. Zo’n biertje wil iedere man minstens een keertje geproefd hebben.

Een zoethoudertje voor op het toilet

Is het je wel eens opgevallen dat sommige mannen zich ontzettend lang kunnen maken op de wc? Vaak wordt er een spelletje gespeeld of de telefoon om de tijd een beetje te doden daar. Gelukkig zijn er inmiddels veel leukere spelletjes die gespeeld kunnen worden in deze ruimte. Zo bestaat er tegenwoordig een echt basketbal spel voor in de wc. Meer een fan van schrijfpuzzeltjes? Dan bestaat er ook nog speciaal toiletpapier met sudoku of een ander leuk spel. Je zult de man in kwestie misschien nog iets langer kwijt zijn maar je weet tenminste wel dat de tijd daarbinnen nuttig wordt gebruikt.

Een schietschijf flessenopener

Niet alleen voor de biertjes is een flessenopener ontzettend handig. Een flessenopener is handig voor alle flesjes waar een dop op zit en waarvan je de dop meteen in de prullenbak wilt gooien zonder daarvoor op te hoeven staan. Gelukkig bestaat er een heuse schietschijf flessenopener die dit een heel stuk makkelijk maakt. Hoe deze flessenopener werkt? In het midden zit de opener en de dop wordt opgevangen in het apparaatje. Met een druk op de knop wordt de dop weggeschoten in de prullenbak of naar iets anders. Dat wordt een spelletje ver schieten tijdens de aankomende mannenavond.

spot_img