Een douchewand i.v.m. ouderdom

Afgelopen tijd hebben wij flink gespaard om de badkamer aan te kunnen pakken. Onze badkamer is al ruim 30 jaar oud en je raad het dus al, de tegeltjes zijn bruin met een heel lelijk motiefje. Tot een paar jaar terugvond ik het niet zo storend, ik kwam er om te douchen en om naar het toilet te kunnen en voor de rest kwam ik er nooit. Het waren dus gemiddeld 20 minuten per dag dat ik daar zou besteden dus ik vond het onzin om duizenden euro’s uit te geven aan mijn nieuwe badkamer.

 

Verhuizen of verbouwen

Mijn kinderen zijn inmiddels de deur uit voor de studie of de liefde dus we blijven met zijn tweeën over. Er is een tijd lang een discussie geweest of we hier nog wilde blijven wonen. 3 etages voor met zijn 2 is natuurlijk wel heel erg veel ruimte maar aan de andere kant leven we praktisch gezien hypotheekvrij en vinden wij het ook een heel gedoe dat verhuizen dus dat idee is van de baan. We gaan dus verbouwen.

 

Opzoek naar de juiste badkamer

Hoe lastig kan het zijn, je hebt tegels nodig en de inrichting van je badkamer. Nou, vergeet dat makkelijke idee maar. Het uitzoeken op zich is al een weektaak en dan kom je nog eens in een proces van bestellen en achteraf hartstikke schrikken van de prijs. Om dat het voorkomen besloten we maar eens opzoek te gaan op internet. De tegels hadden we al via een oud-collega kunnen regelen maar we waren nu opzoek naar een douchecabine of douchewanden. Hier waren wij nog niet heel erg over uit ten eerste instantie.
Wij vinden douchecabines altijd erg mooi vanwege de luxe uitstraling maar aangezien wij steeds ouder worden leek het mij ook wel handig om na te denken over een douchewand want dan heb je geen hoge in en uitstap. Mijn man was het hier ook wel mee eens. We besloten dus te  gaan voor een douchewand en geen douchecabine.

 

De beste prijs

In het dagelijks leven ben ik een verschrikkelijke koopjesjager dus waarom zou ik dat niet zijn met een nieuwe badkamer? Onlangs ik weet dat het in de winkels veiliger is omdat je een aanspreekpunt hebt besloot ik toch om eens met mijn zoon te kijken naar de mogelijkheden op internet. Het kwam erop neer dat ik gemiddeld duizend euro goedkoper uit ben als ik de materialen op internet bestel. Dat is altijd fijn toch? In de normale winkels ben je duurder uit maar bieden ze soms aan om het gratis te plaatsen. Het blijkt dat dit gewoon een grote marketing truc is want er wordt helemaal niks gratis geplaatst.
We hebben uiteindelijk dus besloten alles via het internet te bestellen en daarnaast een vakman in te huren die voor ons de tegels en de douchewand wilt plaatsen.

spot_img