Kamado BBQ: nu ook buiten eten in de winter!

Ik ben zo blij met de nieuwe trends op food gebied. Echt waar. De tijd dat we alleen in de zomer van een heerlijke barbecue konden genieten is nu echt voorbij. Het is dit jaar helemaal in om midden in de winter je stukje vlees op de barbecue te bakken. Natuurlijk niet op zomaar een roostertje met wat houtskool eronder. Nee, op je Kamado BBQ natuurlijk want daarmee kun je volwaardige, stevige wintermaaltijden maken. En met je bordje vol heet voedsel plof je neer op je bank bij het knapperend kampvuur met een plaid om je heen. Ik houd ervan. En ik ben dus niet de enige. Want midden in de winter buiten je kostje koken is hip. Heb jij het al geprobeerd?

Niet meer wachten op de zomer

Je had het al begrepen: ik ben echt gek op barbecue. Het hele jaar kijk ik weer uit naar de zomer zodat ik in mijn tuin met mijn vrienden aan het roosteren kan gaan. Het heeft gewoon iets om samen in de tuin het vlees te braden. Met een goed glas wijn en een vrolijk verhaal erbij natuurlijk. De meeste mensen willen dat heerlijke zomerse gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Geen wonder natuurlijk. Voor veel mensen is de zomer de meest fantastische periode van het jaar. Het was dan ook wachten op het moment dat één of andere briljante geest besloot dat barbecueën ook best in de winter kan. Dat is deze winter dus helemaal in gekomen. En waarom ook niet. Juist de winter leent zich bij uitstek voor gezellig samenklonteren bij de warme barbecue. Nou, je begrijpt het al. Ik heb geen verdere aanmoediging meer nodig. Ook in de winter zit ik bij mijn barbecue.

Kamado BBQ: een volledige maaltijd op tafel

Ik gebruik al een tijdje de Kamado BBQ. Want daar kun je echt alles mee. Ik hoef namelijk echt niet zoveel vlees, maar met mijn Kamado BBQ bereid ik gewoon alles. Je kunt vis bereiden, maar ook groentes grillen en zelfs pizza’s bakken. De Kamado BBQ draait er zijn gril niet voor om. Er zijn online echt allemaal leuke recepten te vinden die ook niet zo moeilijk klaar te maken zijn. Handig ook voor een gewone doordeweekse avond. Bovendien is de barbeque makkelijk in het gebruik en ook makkelijk schoon te houden. Want ik heb er natuurlijk ook geen zin in om elke avond nog uren te moeten poetsen. Dus ja, ik ga ervoor. Winters geven mij nu ook een zomers gevoel!

spot_img