De ultieme formele zomer outfit voor jou!

Als administratief medewerker moet ik mij verplicht houden aan een formele dresscode. Ik kan niet naar mijn werk ik een standaard T-shirt en korte broek. De dresscode is duidelijk. Een net overhemd met een bijpassende jas, een nette broek en nette bijpassende schoenen. De schoenen moeten het liefst in het zwart of bruin.

Ik heb hier helemaal geen problemen mee, want ik kleed mij in het dagelijks leven ook zo netjes mogelijk. Je outfit moet immers zelfvertrouwen uitstralen en ik voel mezelf goed in de kleding die ik draag. Hoewel de dresscode op het werk altijd hetzelfde is, kan het zo zijn dat de zomerdagen extreem heet kunnen zijn. De dresscode verandert niet. Het is daarom belangrijk om de kledingkast gevuld te hebben met luchtige formele kleding, zodat je je kleding comfortabel kan dragen. Ook in de zomer.

Dressed up summer look

De naam verklapt het al een beetje. Dit is de formele outfit voor in de zomer. Dit is niet altijd even prettig. Denk bijvoorbeeld aan een plakkende overhemd aan je lijf en een lange donkere pantalon dat ook niet bepaald lekker zit. Hier is natuurlijk een goede oplossing voor. Voor de zomerdagen is het belangrijk om luchtige kleding te dragen. Een plakkende overhemd bijvoorbeeld is super vervelend. Hierdoor zal je minder snel zweten en zal een overhemd niet plakken.

Linnen overhemden zijn de ultieme oplossing voor de zomer. De luchtige overhemden zijn extra dun en extra luchtig. Dit betekent dat er genoeg wind door de overhemd kan komen en zorgt er ook automatisch voor dat het minder warm is. Linnen stof is vrij los geweven en daardoor ventileert de stof goed. Ook is de stof isolerend. Wanneer het heel warm is en je lichaam vochtig is, neemt het linnen het vocht snel op, zonder daadwerkelijk vochtig aan te voelen. Tevens is het ook een stof dat snel opdroogt. Daarom zijn linnen overhemden ideaal voor de zomer en past het optimaal bij mijn formele outfit voor de zomer.

Bij een mooie linnen overhemd, hoort natuurlijk een mooie bijpassende nette broek. Pantalons kunnen heel dik zijn en in de zomer kan dit extra vervelend zijn, maar daar is ook een oplossing voor, namelijk de chino’s. Een chino is een luchtige, nette pantalon dat ideaal is voor in de zomer. De chino broek is gemaakt van een stevige en duurzame stof, namelijk katoen. De chino’s zitten comfortabel en zijn ook nog eens luchtig. Een ideale mix voor in de zomer.

Een mooie chino broek bestellen

Wil jij ook een mooie chino broek online bestellen? Dat is mogelijk en ook zeker een aanrader. Er is een groot verschil tussen een normale broek en een chino voor in de zomer. Ik heb mijn chino broeken online besteld via de website van Gents, maar de chino broek is een populaire broek op het internet. Zo zijn er meerdere partijen die de broeken verkopen. Deze broeken zitten uiterst comfortabel en ik raad het ook iedereen aan.

spot_img