Een watertafel van Adezz

Als je een waterelement toe wilt voegen in je tuin, dan heb je meerdere keuzes. Je kunt een vijver plaatsen of kiezen voor een element los in de tuin. Je kunt ook kiezen voor een los element in de tuin. Het kleinste element is een waterschaal. Die heb je ook in verschillende groottes. Als je een groter waterelement zoekt dan is een watertafel of een waterblok geschikt. Een watertafel is letterlijk een plateau gevuld met water en een fontein.

Soorten watertafels 

Een watertafel adezz is dus een plateau gevuld met water. Het kan een ronde vorm hebben, vierkant of rechthoekig. De verschillende vormen geven het een heel ander gevoel. Afhankelijk van je wensen maar ook de ruimte kan een bepaalde vorm het beste bij je passen. Dit ligt bijvoorbeeld aan de indeling van de tuin. Ook de sfeer van je tuin is bepalend voor de vorm. Bij een romantische tuin kan een ronde of vierkante watertafel heel mooi staan. Een klassieke tuin die in de lengte ingedeelt is kun je accentuele met een rechthoekige watertafel. Verschillende designs en formaten zijn dus mogelijk. Afhankelijk van het design van de watertafel kan de tafel één of meerdere fonteinen hebben. Je kunt dus op zoek gaan naar het ideale formaat en design. Als het om het design gaat is veel belangrijk. Zo kijk je niet alleen naar de vormen maar ook naar het materiaal waarvan de watertafel gemaakt is. 

Watertafel van cortenstaal

Je hebt niet alleen de keuze uit het formaat of uit het model. Ook het gebruikte materialen voor het maken van de watertafel is verschillend. Hierdoor is de afwerking net wat anders. Als je kiest voor een bepaald materiaal, dan geeft dit ook een compleet andere sfeer. Je kunt kiezen voor een watertafel van cortenstaal. Met cortenstaal krijgt je watertafel een roestbruine kleur. Dit komt doordat het staal in aanraking komt met de buitenlucht. Dit geeft echt een unieke look. Het staal zelf is van hoge kwaliteit en gaat zeker lang mee. De roestlaag vormt namelijk de beschermlaag van het element.

Watertafel van aluminium

Andere materialen waarin de watertafel verkrijgbaar is zijn watertafels van aluminium. Aluminium heeft al materiaal veel voordelen. Aluminium is in meerdere kleuren te verkrijgen doordat het materiaal geverfd kan worden. Het voordeel van aluminium is dat het beschermd is tegen corrosie. Daarnaast is het materiaal licht, sterk en heeft het een krasvaste toplaag. De krasvaste toplaag zorgt voor een sterk product wat is ideaal in voor in de tuin.

spot_img