EPDM op maat bestellen

Als je EPDM wil kopen, dan kun je dit gemakkelijk online bestellen. Er zijn namelijk genoeg webshops die gespecialiseerd zijn in het verkopen van EPDM, en ze kunnen je hier ook over informeren als je er meer over wil weten. Zo zijn er veel voordelen verbonden aan EPDM, die later besproken zullen worden. Als je EPDM wil bestellen, is het handig om EPDM op maat te bestellen. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

EPDM online bestellen

Als je EPDM op maat wil bestellen, dan heb je de juiste afmetingen nodig zodat het bedrijf het juiste pakket voor je kan samenstellen. Ook kun je kiezen uit twee diktes voor de dakbedekking, namelijk 1,00mm en 1,30mm. Bedenk van tevoren goed wat je wil, zodat je het juiste bestelt. Als je alle gegevens hebt ingevuld, gaat het bedrijf voor je aan de slag om de EPDM op maat te laten maken. Vaak doen ze dit heel snel, waardoor je het al binnen een aantal dagen binnen hebt en kunt gaan beginnen met klussen. In het pakket zit vaak een handleiding bijgevoegd, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je zelf de EPDM kunt leggen. Kom je er toch niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met de desbetreffende webshop. Maar goed, wat zijn nou de voordelen van EPDM?

De voordelen van EPDM

Er zijn veel voordelen verbonden aan EPDM. Allereerst gaat het minstens 50 jaar mee, dus je kunt er lang van genieten. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van duurzame producten en is het onderhoudsvriendelijk. Het is ook bestand tegen alle weersomstandigheden, en je kunt het gebruiken als ondergrond op een balkon of dakterras. Dit zijn slechts een aantal van de voordelen van EPDM, maar je bent vast al geïnteresseerd om het aan te schaffen. Vele anderen zijn je al voorgegaan, en het is ook fijn dat je het zelf kunt leggen, zoals hierboven al genoemd. Heb je een grote EPDM klus waar je EPDM contactlijm voor nodig hebt? Dan kun je dit bestellen in dezelfde webshop als waar je EPDM bestelt.

EPDM contactlijm

Je kunt EPDM contactlijm bestellen in verschillende hoeveelheden. Zo kun je het bestellen in een aantal kg, maar ook een aantal liter voor een grote EPDM klus. Dit wordt dan vaak in een drukvat geleverd, waardoor je snel en gemakkelijk de lijm kunt gebruiken. Je hebt alleen een slang en een spuitpistool nodig, die je er direct bij kunt bestellen zodat je het allemaal tegelijk ontvangt. Weet je niet zeker hoeveel EPDM contactlijm je nodig hebt? Vraag dan de webshop om hulp! 

spot_img