Infrarood panelen kopen om uw hele huis te verwarmen

Met infrarood kunt u veel bereiken. We kennen infrarood allemaal van de infrarood sauna en natuurlijk van de afstandsbediening. Maar wat nu als u met een infrarood paneel uw huis heerlijk kunt verwarmen? Dan wordt dat wel interessant. Infrarood panelen kopen is een goed idee. U kunt de infrarood panelen kopen en deze aansluiten op uw eigen zonnepanelen. U hebt dan de meest duurzame verwarming in huis die u zich maar kunt bedenken. U kunt infrarood panelen kopen in veel verschillende uitvoeringen en formaten. Wat de panelen echter allemaal gemeen hebben is dat ze geen gas gebruiken. Op weg naar gasloze huizen is het aanschaffen van infrarood panelen alvast een goede eerste stap.

Infrarood panelen kopen voor iedere ruimte

U kunt infrarood panelen kopen voor iedere ruimte in uw huis. Ook in natte ruimtes zoals de badkamer kunt u met infrarood panelen prima uit de voeten. De panelen zijn op verschillende manieren te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een infrarood paneel aan het plafond hangen en zo een aangename warmte ervaren die zo vanaf het plafond komt. Toch voelt de warmte van een infrarood paneel anders dan de warmte van een radiator. De warmte van een infrarood paneel verwarmt de objecten in de ruimte die daardoor weer warmte zullen gaan uitstralen. Warmte uit een radiator verwarmt de lucht en kan daardoor muf en bedompt aanvoelen.

Kies een mooi infrarood paneel

Wilt u in de keuken een infrarood paneel plaatsen? Kijk dan eens bij de verschillende opties. U kunt zelfs een infrarood paneel kiezen dat is voorzien van krijtverf. U kunt het infrarood paneel dan gebruiken als krijtbord voor een boodschappenlijstje of om de planning van de week op te zetten. Dit, natuurlijk, zonder dat het paneel beschadigd raakt. Het is ook mogelijk om de panelen in de kleur van de muren te laten maken. Zo vallen de panelen nog minder op.

Personaliseer een infrarood paneel

U kunt zelfs een foto van het gezin, van de huisdieren of van wat u maar wilt op een infrarood paneel laten maken. Zo hebt u én warmte én een mooi object in uw huis. Omdat een infrarood paneel overal geplaatst kan worden waar een stopcontact is, kunt u gemakkelijk van te voren bepalen waar de panelen, en dus de kunst, moeten komen. Het is een kwestie van plug-and-play. De infrarood panelen verbruiken maar weinig elektriciteit en zeker wanneer u ook hebt gekozen voor zonnepanelen zijn de infrarood panelen erg goedkoop in het gebruik.

spot_img