Samen met jouw kleintje in de tuin spelen.

Tijdens deze mooie zomerdagen wil je natuurlijk goed genieten van het mooie weer. Maar dat wil je natuurlijk wel verantwoord doen, want dat is wel belangrijk natuurlijk. Maar hoe doe je dat precies? Wij zetten wat tips voor jou op een rijtje hoe jij er voor kan zorgen dat jij onbezorgd samen met jouw kleine spruit kan genieten van de mooie temperaturen lekker in de buiten lucht. 

Zorg voor voldoende schaduw

Het is natuurlijk belangrijk om jouw kleine spruit op tijd de schaduw in te krijgen. Want we weten dat de zon niet altijd even goed is. En helemaal niet in de uren tussen 12.00 en 16.00 want dan is de zon op zijn sterkst. Maar wanneer het nog geen tijd is voor het middagdutje, dan kan je natuurlijk onder een parasol spelen zodat je toch in de schaduw buiten zit. Zo kan je de gehele dag lekker buiten zitten zonder dat je alles weer moet verplaatsen om binnen verder te spelen. In de buitenlucht is toch fijner.

Een zachte ondergrond zit en kruipt wat fijner.

Op de stenen is het natuurlijk niet even fijn om op te spelen, of op te kruipen. Wanneer je een stukje gras hebt, is dit natuurlijk ideaal om op te spelen. Maar het is altijd handig om een kleed, of grote deken, buiten te leggen waar jouw kleintje op kan spelen. Zo is er altijd een zachte ondergrond, ook voor het geval ze om vallen wat natuurlijk kan gebeuren. Want wanneer ze op de stenen spelen, is dit toch wel wat fijner spelen dan op de harde stenen. 

Wat water bij hele hoge temperaturen.

Wanneer er een dag tussen zit dat het heel warm zit, kan je natuurlijk een klein zwembadje op zetten. Geen zin om de hele dag bij het zwembadje te zitten? Dan kan je altijd een water tafel buiten neer zetten, of wanneer jouw kleintje nog niet staat dan kan je ook bakjes water buiten zetten. Zo kan er toch met wat verkoelend water gespeeld worden, zonder dat je heel de dag aan de rand van een zwembadje moet zitten. 

Met nog veel mooie dagen voor de boeg, heb je nu reden genoeg om lekker buiten te gaan spelen. En zit je uit de wind, en lekker onder reen parasol. Dan kan jouw kleintje ook lekker in de tuin een middagdutje doen wanneer ze op bed leggen geen zin heeft.

spot_img