Veranda: hij staat eindelijk in mijn tuin!

Al jaren had ik een droom. Ik zou dolgraag een veranda willen. Ik weet niet precies hoe die droom is ontstaan. Ik vermoed dat het te maken heeft met al die TV series waarin je prachtige huizen met veranda’s ziet. Het leek me zo heerlijk om, als het warm is en regent, toch buiten te kunnen zitten op mijn veranda met een glaasje wijn in de hand. Starend naar de natuur die zich voor me uitstrekt. En dan zou ik de veranda natuurlijk prachtig inrichten met mooie tuinmeubelen en planten. Zodat het eigenlijk een soort tweede huiskamer word. Jarenlang bleef het bij dromen. Tot we een geweldig huis met een grote tuin kochten. En toen wist ik: mijn droom gaat werkelijkheid worden. Toen we eenmaal goed geïnstalleerd waren, ging ik internet op en vond daar Uw Verandaspecialist. Tja, toen ging het snel.

Veranda geheel op maat

Omdat dit al een jarenlange droom was, wilde ik niet zomaar wat aanrommelen en daarom huurde ik Uw Verandaspecialist in. Ik zag op hun site precies die veranda’s waar ik al jaren over droom. Ze bleken het allemaal voor mij op maat te maken met het mooiste hout. En ik kreeg ook een 3D impressie om te zien hoe het zou worden. Ideaal dus. Met hun hulp hadden we de veranda zo staan. Het leuke was dat, omdat ik een grote tuin heb nu, ik er ook nog een kapschuur bij kon nemen achter in de tuin. Dus nu hebben we twee overdekte zithoeken en in de tuin zelf nog een zithoek pal in de zon, als die schijnt. Maar daar zijn we natuurlijk niet meer van afhankelijk. Het is prachtig geworden en die tweede huiskamer is nu echt realiteit.

Mijn droom is uitgekomen

Ik kan je niet zeggen hoe bijzonder het was toen ik op een vroege zondagochtend, gewoon in mijn ochtendjas met en kop thee plaats nam op mijn nieuwe veranda. Het was stil op een uitbundig gefluit van de vogeltjes na en ik zat daar maar gewoon te genieten. Het was zo’n broeierige zomerdag en later ging het wat motregenen, maar ja, daar had ik geen last van. Het was heerlijk knus en ik kon alleen maar toekijken hoe de motregen overging in een stevige bui. Ik hoorde de regen op de bladeren vallen. Zo had ik me het altijd voorgesteld. Inmiddels wordt de veranda zeer intensief gebruikt. Ik geniet er erg van. Mijn droom is uitgekomen.

spot_img