Wat heb ik allemaal gedaan deze maand?

De afgelopen maand was heel speciaal voor mij. Ik ben natuurlijk al een tijdje aan het bloggen, maar ik merk nu dat mijn blogs steeds meer worden gelezen. Daarnaast trek ik ook steeds meer nieuwe unieke bezoekers. Ik wil iedereen die mijn blogs volgt dan ook heel erg bedanken voor alle support en ik zal leuke blogs blijven schrijven voor jullie. Omdat er veel nieuwe lezers bij zijn gekomen de afgelopen maand lijkt het me leuk om wat meer over mezelf te vertellen. Ik zal daarom in deze blog bespreken wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen maand.

Oom geworden

Mijn oudere zus is deze maand bevallen van haar eerste kind en dat betekend dat ik oom ben geworden. Hoewel het natuurlijk niet mijn eigen kind is voelt dit moment heel speciaal aan, want er is toch een nieuw lid van de familie. Ik ben deze week dan ook druk bezig geweest om mijn zus te helpen waar nodig.

Traprenovatie

Mijn vriendin en ik willen al een tijdje onze trap opnieuw laten bekleden. De oude traptreden zien er namelijk heel erg oud en versleten uit. Ik had echter geen idee wat de kosten zouden zijn van het renoveren van onze trap. Ik heb daarom maar even snel gegoogeld op kosten traprenovatie en kwam toen bij werkspot uit. Op deze site kreeg ik een goede indicatie wat de kosten zouden zijn en heb ik de knoop doorgehakt om onze trap diezelfde week nog te renoveren. De klusser in kwestie was namelijk diezelfde week nog beschikbaar om het werk te doen.

Weer gaan fitnessen

Nadat ik weer goed begonnen was met sporten in januari is het de afgelopen maanden steeds minder geworden. Aan het begin van april stelde ik mezelf dan ook als doel om minimaal drie keer per week naar de sportschool te gaan en dat is gelukt. Ik zit hierdoor ook lekker in me vel en in de maand mei zal ik weer minimaal drie keer per week gaan sporten. Daarnaast ben ik deze maand ook twee keer gaan zwemmen met mijn vader. Mijn vader moet namelijk ook meer bewegen voor zijn gezondheid en samen wat baantjes trekken in het plaatselijke zwembad is natuurlijk hartstikke gezellig.

Genoten van Ajax

Verder heb ik deze maand enorm genoten van het spel van Ajax. Nu ben ik niet per se fan van Ajax, maar wat ze dit jaar in de Champions League presteren is natuurlijk fenomenaal. Ik kan niet wachten op vanavond wanneer Ajax het zal opnemen tegen Tottenham Hotspur.

spot_img