Shoppen voor brillen doe je online

Als je nu een nieuwe bril nodig hebt, dan kun je gewoon naar de opticien. Deze winkels behoren tot de essentiële winkels en zijn dus, ook tijdens deze lockdown, gewoon open. Al is dat meestal wel op afspraak. De keuze is dus aan jou. Je hoeft echter de deur niet uit om verschillende brillen te kunnen passen en een bril te kopen. Dat kun je ook online doen. Met de geldende maatregelen voelt dat misschien toch een stukje veiliger. Online brillen passen is nog leuk ook! Ook voor kinderbrillen kun je, samen met je kind, online terecht. Wedden dat jullie er een plezierig uurtje van weten te maken?

Online brillen passen werkt echt!

Je kunt een foto uploaden op de website en zo één voor één alle brillen op de foto plaatsen. Maar het kan nog veel leuker: je kunt goed voor de webcam gaan zitten en dan live brillen passen. Je ziet de bril dan ook mee bewegen als jij je hoofd draait. Natuurlijk werkt dit alleen als je tijdelijk je bril even niet op hebt. Het nadeel kan dan zijn dat je niet voldoende ziet. Dan is het beter om je lenzen te dragen of om voor de statische versie van passen te kiezen.

Kinderen vinden kinderbrillen passen op deze manier wel leuk

Er zijn maar weinig kinderen die een gat in de lucht springen als ze mee moeten op jacht naar een nieuwe bril. Kinderbrillen moeten echter regelmatig vervangen worden. Een kind groeit nu eenmaal en zo'n bril groeit niet mee. Ook zit, helemaal bij kinderen, een ongeluk in een klein hoekje. Een bal op de bril of een keer struikelen en je mag weer naar de winkel. Gelukkig kun je je kind nu achter de laptop parkeren en samen de ene bril na de andere passen. Hoe leuk is dat?

Zonnebrillen met of zonder sterkte

Als je dan toch lekker aan het brillenshoppen bent, kijk dan ook direct voor een goede zonnebril met of zonder sterkte. Je kunt zelfs overzetglazen bestellen voor bij je nieuwe bril. Heb je liever een zonnebril op sterkte? Dan bestel je die net zo gemakkelijk als een gewone bril of kinderbril. Je hebt de brillen al met een paar dagen in huis. Dat is zelfs nog sneller dan wanneer je de bril in een willekeurige winkel bestelt. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Wat zeg ik? Bestel direct twee brillen, een voor door de weeks en een voor het weekend.

spot_img