Eindelijk een badpak in mijn maat

In vergelijking tot 5 jaar terug is er tegenwoordig veel meer kleding in de grote maten. Gelukkig maar, ik vond het altijd erg vervelend dat ik niet gewoon bij een normale winkel mijn kleding kon kopen. Voor kleding vond ik uiteindelijk wel een oplossing maar grote maten badmode was daarentegen nergens te vinden. Vaak liep ik dan ook in een eigenlijk veel te strakke badpak, die ik maar al te graag na een uur van mijn lichaam af wilde trekken. Voor grote maten badmode had je enkele winkels in Nederland maar de voorraad was zo beperkt dat je maar geluk had dat ze iets in jouw maat hadden.

Heel veel webshops bieden de oplossing

In de afgelopen jaren zijn webshops toegenomen, nu ook bijvoorbeeld specifiek voor grote maten voor dames. Dit vind ik erg fijn, ik kom om deze reden ook nauwelijks nog in een kledingwinkel. Zeker met de zomer in aantocht ben ik al vele webshops aan het bekijken wat ik leuk zou vinden. Mijn belangrijkste doel is opzoek te gaan naar grote maten badmode, het liefste wil ik een badpak, al hoewel ik ook wel zo zelfverzekerd ben om een bikini aan te trekken. Dan word ik wel bruiner, alleen mijn borsten zijn vaak te groot voor een bikini. Op vele webshops kun je gemakkelijk aangeven wat je cup maat is waardoor het voor mij ook mogelijk is om een setje te bestellen. Vaak gaat het op de maten van de broek waardoor het bij mij dus niet kan. Ik heb een grotere maat qua broekjes dan de top, vandaar.

Te veel keuze!!

Je gelooft het bijna niet maar na 2 webshops kreeg ik letterlijk keuze stres, waar ik normaal alleen een basic zwarte badpak kon scoren, kan ik nu in alle kleuren en prints kiezen! Ik dacht dat ik gek werd, echt waar. Bloemetjes, luipaardprint, je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hadden er een bikini of badpak van. Nou ben ik geen 20 meer dus ik besloot maar af te stappen van het luipaard printje. Toch wilde ik wel eens een vrolijke bikini aantrekken, bloemen met de kleuren blauw en roze vond ik erg mooi. Hij was wel wat duurder dan bij de goedkope kledingwinkels maar je moet jezelf ook wel eens verwennen. Na een uurtje nadenken besloot ik gewoon die mooie bikini te bestellen en een

Okergeel badpak met ook een paar bloemen. Ik ben erg blij dat ik gewoon met de grote maten badmode ben geslaagd! Op naar de zomervakantie.

spot_img