De mooiste cadeaus voor de kleinste

Op zoek naar speelgoed voor de kleine van jezelf of voor de kleine van een ander? Dan zit je bij Hapespeelgoed helemaal goed. Hape is een merk dat kinderspeelgoed maakt en verkoopt. Ze zijn vooral te herkennen aan hun educatieve speelgoed, wat gemaakt is van hout. Dus heb jij geen idee wat voor cadeautje je nu weer moet geven? In dit blog geven we je graag wat tips

Voor de allerkleinste (tot 1 jaar)

De kleine kinderen zijn de grootste ontdekkingsreizigers en experimenteren graag met alles wat los en vast zit. Daarom is het van groot belang dat je speelgoed koopt wat vooral groot en grof is en heel er heel simpel uitziet. Een Baby Book zou voor deze kinderen een perfect cadeautje zijn. Spelenderwijs leren ze alles over fruit en groente. Maar ook met de Baby Drum maak je veel kleine kinderen blij. Op deze drum kunnen ze lekker trommelen om zo hun muzikale gevoel op te kunnen bouwen.

Voor de iets grotere (1 tot 3 jaar)

Doordat ze al kunnen kruipen of lopen gaan ze nog meer op avontuur. Een klein beetje meer uitdaging is dan ook wel op zijn plaats. Deze groep kinderen vind het heerlijk om bezig te zijn. De 1-2-3 Shape Sorter is bijvoorbeeld perfect om de motoriek te helpen ontwikkelen en met de ABC Blocks kan heerlijk gebouwd worden. Ook een poppenhuis kunnen deze kinderen steeds meer en meer waarderen. Hape speelgoed heeft zicht echt ingeleefd in de kinderen en weet waar ze naar op zoek zijn.

Voor de grotere (3 tot 6 jaar)

Vooral lekker actief bezig zijn, dat is wat kinderen tussen de 3 en 6 jaar graag doen. Ze willen zo veel leren maar tegelijkertijd ook gewoon nog even lekker spelen. Voor de kinderen die net beginnen met leren lezen zijn de ABC Magnetic Letters perfect. Deze letters kunnen op een magnetisch bord of op de ijskast worden geplaatst en de leukste en grappigste woorden kunnen hiermee worden gevormd. Maar ook de 6-in-1 Music Maker van Hape wordt zeer gewaardeerd door de jeugd. Het muzikale talent ontdekken gaat prima met deze simpele maar vooral leuke gitaar.

Voor de allergrootste (6 tot 10 jaar)

Lekker ravotten in het zand, leren fietsen en lekker puzzelen, dat zijn de dingen die kinderen het liefste doen. En het speelgoed van Hape sluit hier perfect op aan. Leuke cadeaus voor deze leeftijd groep zijn onder andere de Beach Set, de Balance Wonder en de 3D Air Plane Puzzle.

spot_img
Vorig artikel
Volgend artikel