Het najaar komt eraan! Wat worden de modetrends?

Ben jij op zoek naar dé modetrends voor de winter van 2020? Dan kom je op precies het goede tijdstip. De meeste modemerken zijn namelijk nu al bezig om hun herfst en wintercollectie online te zetten. Mode voor mannen is een ding war steeds meer en meer aandacht aan gegeven wordt, en waar de meeste heren ook actiever naar op zoek zijn. Ben je dus op zoek naar dé trends voor mannen voor de winter van 2020? Dan zit je goed in deze blog!

De leger-look is helemaal in

Allereerst willen wij een trend uitlichten waarvan we blij zijn dat hij teruggekeerd is: de utility-look. Deze trend was een tijdje helemaal hot, en is in 2020 volwaardig teruggekeerd. Dit is mooi, want de utility trend is een stoere look die heel veel mannen kunnen hebben. Waaraan moet je denken bij een utility trend? Het wordt eigenlijk gebaseerd op de kleding die gedragen wordt door het leger. Denk dus aan kleuren als marineblauw, legergroen, kaki en beige of bruin. Qua ontwerpen zijn jacks van legerstof helemaal in, en de utility broeken met verschillende zakken en een wat wijdere pasvorm. De perfecte winterschoenen zijn dus ook leren legerboots, deze staan hartstikke stoer en kunnen goed gecombineerd worden. Is dat niet helemaal jouw stijl? De utility trend wordt ook goed gecombineerd met een paar stoere sneakers.

Ga voor een relaxed fit

Een tijd terug waren de skinny t-shirts en skinny broeken helemaal in in het modebeeld van de man. Tegenwoordig zijn we weer terug naar de ‘relaxed fit’, en wij zijn hier persoonlijk enorm blij mee. Denk aan wijde en grote t-shirts en truien, en wat wijdere broeken. Hierin moet je wel oppassen dat je niet het 90’2 hip-hop effect krijgt, want dit gaat misschien een beetje té ver.

Wat doen we met de winterjassen?

Winterjassen uitzoeken is altijd lastig, maar wij hebben een paar op rij gezet waar je gegarandeerd goed mee zit. Onze favoriet deze winter is de Moose Knuckles jas, de jassen van Moose Knuckle zijn namelijk ontworpen op de meest strenge winters. Je komt hier dus lekker warm de winter mee door, maar daarnaast is de jas ook super stijlvol! Moose Knuckles ontwerpt parka’s en jassen van de meest hoge kwaliteit die daarnaast zijn aangescherpt op het huidige modebeeld. Neem dus snel een kijkje als je op zoek bent naar een nieuwe stijlvolle winterjas, waarmee je de winter goed doorkomt.

spot_img