Een apparaat voor het zetten van koffie leasen

Een goed koffiezetapparaat is vaak van levensbelang binnen een bedrijf. Er is dan ook bijna niets belangrijker dan een goed koffiezetapparaat in de buurt hebben. In de ochtend kan iedereen opstarten en bijkomen onder het genot van een kop koffie en tijdens de werkdag worden er regelmatig bakkies met verse koffie gedronken om alert te blijven en even een pauze te hebben. Niet alleen voor de werknemers maar ook voor de klanten van jouw bedrijf is het zeer belangrijk dat je goede koffie serveert. Naast het kopen van een koffiezetapparaat kun je er ook voor kiezen om een apparaat te huren of te leasen.

Kopen, huren of koffie leasen

Misschien dacht je er in eerste instantie aan om een apparaat voor het zetten van koffie te kopen. Maar heb je wel eens nagedacht over de andere mogelijkheden? Als je een goed en professioneel koffiezetapparaat wilt kopen dan moet je daarvoor vaak flink in de buidel tasten. Alle toekomstige kosten voor de aanschaf van nieuwe onderdelen, onderhoud, reparaties en nog meer komen daar nog eens extra bij. Als je een apparaat gaat huren of leasen dan heb je geen zorgen over het onderhoud en eventuele reparaties. Door te leasen of huren betaal je vaak een vast bedrag per maand voor het gebruik van de machine, voor de koffie en de bijkomende service en reparatiediensten. Je weet dan exact waar je aan toe bent.
Koffie leasen

Waarom juist leasen?

Als je ervoor kiest om een apparaat voor koffie te leasen, dan heeft dat verschillende voordelen. Zo betaal je voor koffie leasen maandelijks een bedrag en heb je daarmee duidelijkheid in de administratie. Je betaalt niet alleen voor het apparaat, maar ook voor de koffie en de service. Is de koffie op? Dan wordt er nieuwe koffie geleverd en hoef je niet zelf naar de winkel. Als er iets met het apparaat aan de hand is, dan wordt dit gerepareerd zonder dat je daarvoor extra kosten hoeft te betalen. Heb je als bedrijf een groter apparaat nodig, een kleinere machine of een koffiezetapparaat met meer mogelijkheden? Dan kun je daar vaak eenvoudig op overschakelen. Met een gekocht apparaat zijn deze zaken allemaal niet zo eenvoudig en heb je vaak ook nog eens extra kosten. Zet dus op een rij wat je nodig denkt te hebben voor jullie bedrijf en vraag vervolgens verschillende offertes aan voor het leasen van een apparaat.

spot_img